Dispenser lösningar

Dispenser för desinfektionsmedel

Moderna desinfektionsmedel

Att desinficera miljöer har aldrig varit så viktigt som det är just nu. Givet den rådande pandemin har kravet på sanitet ökat och behovet av smarta lösningar för desinfektion har ökat likaså. Tillgången till handdesinfektion på publika platser har i takt med detta även intensifierats. 

Orci utvecklar och säljer dispensrar för desinfektionsmedel som passar på flertalet platser, allt från flygplatser till frisörsalonger. Vi erbjuder flera olika dispenserlösningar och du kan själv välja mellan väteperoxidbaserat desinfektionsmedel och spritbaserat.

Som standard är våra dispensrar fyllda med väteperoxidbaserat desinficeringsmedel som har en påvisad effektivitet på coronaviruset, vinterkräksjukan, mögel och bakterier.

Vi erbjuder en smart desinfektionslösning.
Priset för våra dispensrar baseras på en kalkyl av ert specifika behov, hur många dispensrar ni behöver, uppskattat antal användare, förväntad förbrukning och avtalets längd.

Prisexempel: För ett avtal på 36 månader med 6000 förväntade desinficeringar per månad, börjar priset på 699 kr.

Väteperoxid är bevisat effektivt mot Covid-19

Vår specialitet är väteperoxidbaserade desinficeringsmedel. Väteperoxidbaserade desinfektionsmedel är en långsiktig desinficeringslösning, studier på dess effektivitet har genomförts i nära 100 år och än har inga bakterier, virus eller sporer lyckats utveckla resistens mot väteperoxid.

Orci Desiwash är en smart och smidig desinfektionsautomat där användare använder sin fot för att trycka ut desinfektionsmedlet. Fotpedalen skapar ett extra smittskydd då era kunder och anställda inte behöver vidröra handdesinfektionspumpen med sina händer.

TV doktor Mikael uttalar sig om väteperoxid som handdesinfektion

desinfektionsmedelpump
dispenser golv handdesinfektion

Med Orci sänker ni era kostnader

Desiwash maskinen kombinerat med det väteperoxidbaserade desinfektionsmedlet ger 70% lägre kostnad per desinficerad hand i jämförelse med användningen av handspritspumpar på 500ml. Ni minskar även ert avfall då ni slipper små engångsflaskor- och pumpar som snabbt tar slut.

Orci har idag flera olika modeller av dispensrar

Vår nyaste modell har en modern finish i rostfritt stål, perfekt för desinfektion av händer i köpcentrum, butiker, tågstationer och mycket, mycket mer.
Vi har även modeller anpassade för barn i olika storlekar. Vid beställning väljer ni även vilke typ av desinfektionsmedel ni vill använda er av i er dispenser. 

Fördelar med desinfektionsmedel & dispensrar från Orci

  • Vi har olkika dispensrar för olika behov och användningsområden
  • Vi använder väteperoxid som har använts för desinfektionsmedel i över 100 år
  • Luktfritt ämne som ej kan framkalla allergier
  • Högkvalitativ produkt till konkurrenskraftiga priser
  • Beställning av produkt helt efter kundens individuella önskemål och behov
  • Vi jobbar med modeller där du inte behöver vidröra pumpen med händerna detta minskar smittspridningen på ytor