REFERENSER

Atrium Ljungberg

”Leveransen av dispensrarna var perfekt, Magnus ställde ut dom på plats vid varje entré. Avtalet är skrivet på 4 år med fullservice av dispensrarna med start 1 juni, väteperoxiden beräknade vi att det skulle gå ca:5 liter/dag
och vi får dom leveranserna kvartalsvis. Den första leveransen är i oktober så vi får se hur den leveranser är då. Hittills så har det funkat bra två vajrar har gott sönder och samma dag kom en och fixade det. Vi har inte haft några kvalitets eller leveransproblem, så jag kan varmt rekommendera Orci AB med Magnus i spetsen som jag har haft kontakt med.”
Kent Elmnert, Säkerhets & Driftsansvarig

Vasakronan

”Jag uppskattar mycket den raka och tydliga kommunikationen oss emellan och den snabba servicen som vi fick med att få våra handdesinfektionsstationer på plats på samtliga adresser nu under pandemitider. Orci är en leverantör som hela tiden ligger i startgroparna och är snabbt på plats för bästa lösningen för oss som kund.”
Sofia Lindström, inköpare Vasakronan

Ålands Sjukhus

Sedan 2016 utför sjukhuset desinfektion, både förebyggande och som städrutin, av torrläggning med väteperoxid.
Vi väljer att börja med desinfektionen för att skydda personalen som sedan kan gå in och städa utan oro för att utsättas för smitta. Gunilla berättar om Åbo sjukhus på finska fastlandet, där de städar först och sedan använder Nocospray som sista steg. Vi dödar bakterier först och sedan kan vem som helst städa efteråt utan risk för smitta eller överkonsumtion av skyddsutrustning. Vi ska vara rädda om vår personal!
Vi är väldig nöjda säger Gunilla Häggblom, hygienskötare, Ålands Centralsjukhus

ICA Kvantum Gränby

För oss är kundupplevelsen, trygghet och säkerhet superviktigt. Vi var tidiga med att desinficera tagytor, kundkorgar, handscanners etc. i butiken. Sen införskaffade vi oss 6 st dispenser i butiken till våra kunder. Dels vid in och utgångar men även runt öppna varor som till exempel frukt och grönt. OrciSpray fungerar bra när det blir effektivt, det får fort att desinficera när man slipper eftertorka men även ur ett arbetsmiljöperspektiv, när många andra produkter luktar betydligt mer än OrciSpray. Vi förbrukar 20-30 liter vätska i månaden, vi märker att åtgången skiljer över tid, Människor är mer benägna att använda vårar dispenser när vi har hög smittspridning i samhället.
Johan Wendin, varuhuschef

Ren Jämt

”Vi använder enbart OrciSpray hos våra kunder. Vi är 80 anställda och samtliga tycker det går snabbt och produkten lämnar inga som helst spår efter sig vilket är en stor fördel. Vi har utökat vårt leveransomfång när pandemin startat vilket har gjort att vi hjälper nu företag att hålla nere smittspridningen. Vi utför både saneringar men mest jobbar vi med utökade rutiner hos våra kunder där vi dagligen desinficerar. Vi förbrukar nog upp mot 50-70 liter i månaden. Faktum är att vi har jobbat med produkten i över ett år nu och ingen av våra städare har haft bekräftat Covid-19 och vi besöker ca 750 olika arbetsplatser om dagen. Vi har även ställt ut dispenser hos kunder via Orci. Ett välfungerande samarbete.”
Ren jämt använder OrciSpray, dispenser, NocoSpray, samt olika appliceringsprodukter.
Moa Andreasson VD

Fellamans Maskinservice Återförsäljare

”Efter att ha gjort odlingstester före och efter en desinficering av NocoSpray vart jag helt såld. Dessutom helt miljövänlig gör ju att man ser en stora möjligheter för kunder. Jag har lyckats komma in på Regionen med produkter vilket känns kul och de är supernöjda. Vi har även levererat dispenserlösning till Luleå kommun. Produkterna ligger verkligen i tiden både utifrån ett miljöperspektiv men även utifrån arbetsmiljö sättet man jobbar med den och slippa utsätta personal för onödiga risker.”
Mikael Fellman ägare

Swetex Återförsäljare

”Vi jobbar med många städbolag och vi märker att många av våra kunder är trötta på att jobba med alkohol- tensid- eller klorbaserade desinfektionsmedel. Orcispray har många fördelar. Dels verkar den längre på ytor. Framförallt är den luktfri och man slipper torka ytorna efteråt så effektiviteten går upp radikalt. Det är en stor konkurrensfördel. Vi säljer nog ett par hundra liter i månaden av produkten.
Magnus Nerin försäljningschef